Vakantieveilingen ervaringen

Vakantieveilingen ervaringenBenieuwd naar de ervaringen van anderen met Vakantieveilingen? Lees dan hieronder de ervaringen van andere consumenten. Heb je zelf al ervaring met Vakantieveilingen? Deel dan jouw positieve of negatieve ervaring.

Over Vakantieveilingen

Vakantieveilingen is de grootste veilingsite van Nederland met liefst meer dan 200.000 bezoeken per dag. Deze bezoekers verzorgen samen meer dan 150.000 veilingen en sinds 2003 zijn er dan ook meer dan 3 miljoen mensen weg geweest na een gewonnen veiling op Vakantieveilingen.nl. Het aanbod veilingen op Vakantieveilingen is groot. Hoewel de naam doet vermoeden dat men alleen vakanties kan veilen worden er naast vakanties ook veel andere arrangementen en tickets geveild. Zo kunt u bij Vakantieveilingen onder andere terecht voor een dagje uit, een feest, een vakantie, een bezoek aan een wellnesscomplex of aan een restaurant

Deel uw Vakantieveilingen ervaring

Deel hieronder ook uw ervaring met Vakantieveilingen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Anonymous on Vakantieveilingen

Ga al jaren eerst naar Vakantieveilingen toe voordat ik een hotelkamer boek of wanneer we een dagje naar de sauna willen. Vorige maand kaartjes voor een 90's party geveild, het duurde wel erg lang voordat ik de e-tickets ontvangen heb. Dit was wat vervelend omdat ik de kaarten nog moest verkopen i.v.m. vakantie. Maar ga zeker weer terug komen.

by Anonymous on Vakantieveilingen

Vorige week via Vakantieveilingen.nl geboden op een fish spa behandeling met voetscrub in Rotterdam. Ik heb al vier keer eerder via Vakantieveilingen tickets gekocht en ben tot nu toe altijd tevreden over de prijs die ik ervoor heb betaald. De website zelf vind ik erg overzichtelijk.

by Anonymous on Vakantieveilingen

Zojuist 2 tickets voor het Dolfinarium geveild voor een bedrag van € 25,-. Dit is toch een mooie besparing op de originele verkoopprijs. Hier al vaker besteld en tot nu toe altijd erg tevreden met de uiteindelijke prijs. Let wel op de datums waarop je je veiling kunt verzilveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *